Ny kapellväv till båten

När jag tog ut båten nu i våras så märkte jag att kapellet på den hade blivit lite väl slitet och fult, något som jag inte lade märke till förra året då jag tog upp båten. Man vill ju gärna att båten ska se snygg och fin ut även när man täcker över den så därför har jag bestämt mig för att köpa ny kapellväv till båten.

Billig kapellväv i tålig akryl

Det ska inte vara något komplicerat eller överdrivet lyxigt utan bara samma typ av kapellväv som jag haft fram tills nu eftersom sådan fungerat väldigt bra för mig. Således blir det billig, belagd kapellväv i akryl från Marinaman som jag kommer att beställa.

Som ni kan se här, http://www.marinaman.se/dack-och-kapell/kapellvav, så har Marinaman ett bra och prisvärt sortiment av kvalitativa och tåliga kapellvävar i sin nätbutik. Om ni känner för att byta ut kapellet på er båt i år så tycker jag definitivt att ni ska vända er dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *